Produkter

Book en tid


ProdukterPASSION MED TANKE PÅ MILJØET

Jeg forhandler og bruger hårpleje og styling fra Davines.
Miljøvenlig emballage er et af Davines' tiltag for at tage vare på miljøet. I samarbejde med LifeGate fører Davines en nul-effekt politik (CO2 neutral) for de bedste sælgende produktlinjer. Den kuldioxid, der udledes ved fremstillingen af disse linjers emballage, bliver opvejet ved at beskytte og genplante naturreservater i Italien og på Madagaskar.

Vores produktionsfaciliteter i Parma Italien benytter 100% ren energi. Energi der er produceret fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.

SLOW FOOD - Davines bidrager til beskyttelse af jordens biologiske mangfoldighed ved at samarbejde med non-profit organisationen 'Slow Food Foundation for biodiversity Onlus'.

Slow Food sammenslutningerne støtter små producenter både teknisk og økonomisk, så de kan fortsætte med at dyrke lokale afgrøder og derigennem forhindre at den genetiske arv, som har en uvurderlig biologisk værdi, forsvinder. Samtidig med at de lokale håndværksmæssige traditioner bevares.

På davines.com kan du se 22 tips til, hvordan du kan leve mere bæredygtigt. Klik her

Sustainable Beauty

Bæredygtig skønhed er det, som kendetegner Davines.
Bæredygtig skønhed er det princip, vi handler ud fra.

Hos Davines mener vi, at bæredygtig skønhed med respekt for miljøet vil forbedre vores liv og den verden, vi lever i.
Vi bruger naturlige ingredienser i vores produkter og udvikler dem med den sidste nye teknologi for at sikre effektivitet og kundetilfredshed.
Vi værdsætter de naturlige ressourcer og sørger at minimere vores påvirkning af miljøet.

More inside / Davines

En alsidig stylinglinje med alt du behøver.

More inside er resultatet af Davines laboratoriets videnskabelige know-how og er inspireret af Artistic Director Angelo Seminara, som har været med på rejsen lige fra idéen blev født.

Produkterne giver forbrugeren en helt særlig oplevelse, da de alle (på nær arosol produkter) er pakket ind i det smukkeste papir. Alle produkterne er i miljøvenlig emballage (CO2 neutralt), og papiret som bruges til emballage, er FSC certificeret; det kommer fra ansvarligt drevne skove i overenstemmelse med strenge miljømæssige, sociale og økonomiske standarder.


DAVINES / ESSENTIAL HAIRCARE

Smuk hårplejelinje - Davines' bedst sælgende.

Linjens produkter indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien, hvor produkterne også produceres.
Alle produkter er sulfat- og parbenefri.

Hver enkel ESSENTIAL HAIRCARE familie har et særligt kendetegn og funktion:

• Pleje
• Fugt
• Volumen
• Glans
• Beskyttelse
• Elasticitet
• Blødhed
• Daglig pleje

Produkterne har det fælles mål at beskytte håret mod udefrakommende faktorer samtidig med, at de giver et synligt resultat med det samme.

Til fremstilling af emballagen til ESSENTIAL HAIRCARE er der anvendt en minimal mængde af plastik. Ikke mere end der skal til for at beskytte produktets indhold. Emballagen er lavet af fødevaregodkendt plast og kan bruges til f.eks. Opbevaring.


OI / Davines

En lille eksotisk produktlinje af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår- og hudtyper.

Produkterne har en fyldig tekstur og en sofistikeret luksuriøs duft. Alle produkterne i linjen indeholder Roucon olie, som har en antiaging effekt samt bekæmper frie radikaler. Linjen er sulfat- og parabenfri.

Også denne linje har miljøvenlig emballage (CO2 neutral) og er produceret ved brug af vedvarende energi.
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag Lukket Lukket
Onsdag Lukket Lukket
Torsdag Lukket Lukket
Fredag Lukket Lukket
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk