Om mig

Book en tid


Om migOM MIG

Mit navn er Natasja, jeg er 29 år og selvstændig frisør på 5. år. Jeg har den 4-årige frisør uddannelse som jeg bestod med ros.

De første 3 år af min læretid, var jeg i mesterlære hos Frisør Pii, på Israelsplads i København, hvor jeg bla. var medlem af Young Intercoiffure og klippede i Ronald McDonalds Huset, på Rigshospitalet.
Det sidste år af min læretid, var jeg hos Sandbäck i Køge.

Mit fundament er bygget op i to meget forskellige frisør verdner, hvilket har givet mig rigtigt meget godt med i bagagen. Jeg har efterfølgende arbejdet for Frisør Ole i Greve og ByBRINK i Præstø.

Jeg startede som selvstændig i 2013. hvor jeg udelukkende kørte ud til kunder og i december 2015, åbnede jeg en salon op hjemme.

Om ikke andet, er jeg en glad og frisk person som glæder sig til at tage hul på udvikling og nye udfordringer inden for mit fag fremadrettet.

 


KURSUS
27/11-17 var jeg på kursus med Sofia Geideby som er kåret som årets frisør i Sverige og Norge 2018
5/3-18 var jeg på kursus med Søren Hedegaard i håropsætninger.
12/3-18 var jeg på kursus i Sverige, med GOLD - professional Haircare.
5/4-18 Style hår til show i tøjbutikken Klunz
1/9-18 Kursus på Frederiksberg med GOLD - Professional Haircare
6/10-18 Make-up på modeller til Ladys Night

PRODUKTER

HÅRFARVE

Jeg bruger GOLD hårfarver til mine kunder.
 

PASSION MED TANKE PÅ MILJØET
Gold Professional Haircare er et dansk varemærke født ud af passionen for, og kærligheden til, frisørbranchen som håndværk.

Personer med mange års erfarenhed i produktudvikling har i fællesskab skabt et komplet sortiment af hårpleje, styling og farver. Produkterne som i høj grad består af vedvarende og bæredygtige ingredienser som rene rene æstetiske olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter. Sortimentet er desuden frit fra parabener, ammoniak, sulfater, PPD og resorcinol. Skånsomme produkter som tager hensyn både til miljøet og kunderne.

Med en omhyggeligt udviklet formel har Gold har udviklet en bred vifte af farver, der giver en helt ny dimension af levende og naturlige nuancer samt et hår, der bliver både blødt og skinnende. Farverne er langtidsholdbare og gør at håret ser sundt og velplejet ud.

 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 15:00
Tirsdag 12:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 15:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk