Behandlinger

Book en tid


BehandlingerPASSION MED TANKE PÅ MILJØET


Jeg forhandler og bruger hårpleje og styling fra Davines.

Miljøvenlig emballage er et af Davines' tiltag for at tage vare på miljøet. I samarbejde med LifeGate fører Davines en nul-effekt politik (CO2 neutral) for de bedste sælgende produktlinjer. Den kuldioxid, der udledes ved fremstillingen af disse linjers emballage, bliver opvejet ved at beskytte og genplante naturreservater i Italien og på Madagaskar.

Vores produktionsfaciliteter i Parma Italien benytter 100% ren energi.
Energi der er produceret fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.

SLOW FOOD - Davines bidrager til beskyttelse af jordens biologiske mangfoldighed ved at samarbejde med non-profit organisationen 'Slow Food Foundation for biodiversity Onlus'.

Slow Food sammenslutningerne støtter små producenter både teknisk og økonomisk, så de kan fortsætte med at dyrke lokale afgrøder og derigennem forhindre at den genetiske arv, som har en uvurderlig biologisk værdi, forsvinder.
Samtidig med at de lokale håndværksmæssige traditioner bevares.


På davines.com kan du se 22 tips til, hvordan du kan leve mere bæredygtigt. Klik herSustainable Beauty


Bæredygtig skønhed er det, som kendetegner Davines.
Bæredygtig skønhed er det princip, vi handler ud fra.

Hos Davines mener vi, at bæredygtig skønhed med respekt for miljøet vil forbedre vores liv og den verden, vi lever i.
Vi bruger naturlige ingredienser i vores produkter og udvikler dem med den sidste nye teknologi for at sikre effektivitet og kundetilfredshed.
Vi værdsætter de naturlige ressourcer og sørger at minimere vores påvirkning af miljøet.

KLIP OG STRIBER


Klip og Striber i kort (135 min.)
1195,-

Klip og striber i mellemlangt hår (150 min.)
1350,-

Klip og striber langt hår (180 min.)
1595,-

REFLEKSER


Reflekser i kort hår (95 min.)
Inkl. vask, føn og styling. Kort hår = Op over ørene eller lidt under. Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
860,-

Reflekser i page længde (120 min.)
Inkl. Vask, føn og styling. Page længde = Længden går max ned til skuldrene. Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
995,-

Reflekser i langt hår (150 min.)
Inkl. vask, føn og styling. Langt hår = Ned over skuldrene.Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
1295,-

SOLO FARVE


Helfarve i kort hår (105 min.)
Inkl. vask, føn og styling. Kort hår = over ørene.Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
810,-

Helfarve i page længde (105 min.)
Inkl. Vask, føn og styling. Page længde = Max ned til skuldrene.Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
970,-

Helfarve i langt hår (120 min.)
Inkl. vask, føn og styling. Langt hår = til ned over skuldrene.Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
1195,-

KLIP OG HELFARVE


Klip og helfarve i kort hår (135 min.)
Klip, vask inkl. hovedbundsmassage, farve og Gloss Color, hvis det er nødvendigt.
1145,-

Klip og helfarve i mellemlangt hår (140 min.)
Klip, vask inkl. hovedbundsmassage, farve og Gloss Color, hvis det er nødvendigt.
1310,-

Klip og helfarve i langt hår (150 min.)
Inkl. vask, føn og styling. Vælger du denne behandling får du 20% Tiden der bliver sat af til behandling, er vigtig for ikke af komme bag ud. Så hvis man er i tvivl om man har kort, mellem eller langt, så kontakt os :-) Bruges der ekstra farve og tid, grundet mængden og længden af hår, kommer der tillæg på.
1450,-

DAME


Tynde ud og kanter (15 min.)
255,-

TID TIL DIG (60 min.)
Nydelse og selvforkælelse er noget af det lækreste og sundeste vi kan gøre for os selv og især i de her COVID-19 tider. Vær noget for dig selv, så kan du os være mere for andre. Læn hovedet tilbage med udsigten udover Rødvig lystbådhavn og nyd en hårvask. Ved denne behandling får du ved vasken en bund og hårstrås pilning som renser 100% ned i dybden efterfølgende får du en hårkur i som tilføre næring og pleje til hår og bund og til slut lukkes håret med en conditioner, alt sammen er fra Davines og kan købes med hjem. Scrubben/pilningen er en dybrensende pasta med Trapani havsalt, som fungere til alle hårtyper. Den fjerner opbygning, forurening, kalk, styling rester og partikler. Nyd samtidig en hovedbundsmassage som sætter gang i blodcirkulation og tager de værste spændinger fra en hovedpine efterfølgende en klipning inkl. føn og styling og imens kan du nyde en god kop kaffe eller te.
600,-

Feminine klip med vask (45 min.)
Få en dejlig hårvask og nyd udsigten udover Rødvig lystbådhavn efterfulgt af klipning, føn og styling. Skal du klippes fra langt til kort anbefaler jeg behandlingen (TID TIL DIG) på 60 min
450,-

Feminine klip uden vask (30 min.)
Nyd din klipning på Rødvig Havn. Bemærk. Håret SKAL være nyvasket på dagen og uden styling. Hvis ikke er jeg nødsaget til at tage pris for vaske. Skal håret klippes fra langt til kort anbefaler jeg behandlingen (TID TIL DIG) på 60 min
400,-

Pandehår (10 min.)
Er man fast kunde og blevet klippet inden for 2 måneder, er det gratis.
85,-

MAND


SKÆG KLIP (15 min.)
200,-

Maskulin klip Deluxe (45 min.)
Nyd udsigten udover Rødvig havn, i mens får du en dejlig hårvask og hovedbundsmassage, efterfuldt af klipning, føn & styling.
370,-

Maskulin klip uden vask (30 min.)
OBS!!! Håret skal være nyvasket på dagen og uden styling inden klipningen.
330,-

UNGER


Børneklip 0-5 år (30 min.)
Med vask og føn hvis man ønsker det.
195,-

Børneklip 6-12 år (30 min.)
275,-

BRYN OG VIPPER


VOKS BEHANDLING (15 min.)
Bryn eller hårvækst uønskede steder i ansigtet
65,-

BRYN OG VIPPER (20 min.)
Få farvet vipper og bryn inkl. ret med pincet
180,-

RET BRYN (5 min.)
Med pincet
45,-

FARVET VIPPER (15 min.)
95,-

FARVET BRYN INKL RETNING (15 min.)
Med pincet
85,-

LIDT EKSTRA


VASK, HOVEDBUNDSMASSAGE, FØN OG STYLING (30 min.)
225,-
Gloss farve inkl,

Gloss farve inkl. klipning
• Giver ultimativ glans og en smuk nuance • Styrker og plejer håret under farvnings processen • Som lipgloss til håret - leg med farverne for et mørke eller lysere udtryk, uden at være afhængig af en udvoksning. • Fader forsigtigt til det igen er tilbage til farven før behandlingen. • Perfekt for dem som ønsker at prøve at gå mørkere, men som hurtigt kan komme tilbage til det lyse uden glumset overgange. • Perfekt for dem som ønsker en mere sammenhængende farve smeltning
850,-
Opsætning

675,-
Permanent i mellemlangt hår (max til skuldrene) inkl. klipning
Permanent og klipning inkl. vask, hovedbundsmassage, føn og styling. OBS! Vil anbefale alle der får permanentet håret, at man bruger nogle gode produkter til håret, da det kræver kærlig pleje st holde et kemisk krøllet hår. Jeg kan anbefale LOVE serien fra Davines. Man får 20% hos mig, på produkterne hvis du køber minimum 2.
1250,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 09:30 - 14:00 09:30 - 13:00
Tirsdag 11:00 - 17:00 09:30 - 16:00
Onsdag 09:30 - 15:00 09:30 - 15:00
Torsdag 14:00 - 20:00 09:30 - 14:00
Fredag 09:30 - 13:00 09:30 - 13:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk